Marja

Den långa resan.

’fucking beautiful’

IMG_20170221_154546

Min gata i dag. Perfekt vinterväder, men jag orkade inte ens gå ner till sjön, utan fick nöja mig med att ta bussen för att handla lite mat och fräscha tulpaner på Lidl.

Men det var skönt att få vara ute en kort stund i den friska luften. Tre kvällar nu har jag fått frossa och febertoppar och haft värkande bihålor i både kinder och panna. På nätterna har jag legat på spikmattan och lyssnat på Rix Megapols musik fullproppad med värktabletter, som gett mig hjärtklappning. Ni vill inte veta vad jag snutit ut … Med den här förkylningen känns det som jag hostat upp min livmoder och snutit ut hjärnan. Nu skall det väl ändå ge sig så småningom.

Man hinner ju tänka mycket konstiga tankar när man ligger sömnlös och i natt började jag fundera på vad Robin Bengtsson, han som gick direkt till melodifestivalfinalen tillsammans med Owe Törnqvist, egentligen sjöng? Hörde jag rätt? Jag var tvungen att googla på orden till hans låt ’I can’t go on’ och visst hörde jag rätt. 10 gånger upprepar han ’you’re fucking beautiful’ Jag vill inte låta som en moraltant, men snart får vi väl höra förskolebarnen sjunga ’fackin bjutiful’ i bussen. Jag minns hur alla var chockerade över att de sjöng ’det gör ont, det gör ont, men bara på natten…’ när Lena Ph vann. Eller ’manboy, manboy…I’m a manboy’ med tillhörande koreografi.

Jag har tid hos sjukgymnasten i morgon och jag känner att jag måste bara ta mig dit, för jag har av- och ombokat redan en gång. Tur att jag har nära till Hälsocentralen nu.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken förkylning du råkat ut för! Men nu borde den väl snart ge med sig. Hoppas bara att du inte dessutom har inflammation i bihålorna för då är det nog bara antibiotika som hjälper.
    Skönt att komma ut en stund även om du är trött och det var ju ett väldigt vackert vinterlandskap.

    Har också tänkt på en del av texterna i melodifestivalen både i år och tidigare och en del känns väl torftiga.
    Önkskar dig nu en skyndsam bättring.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Eftersom jag har haft feber så är det nog en infektion i bihålorna, men jag har ätit så mycket antibiotika för tänderna de senaste åren, så jag tror jag avvaktar och det verkar som att det går åt rätt håll. Hade febern och värken hållit i sig, hade jag nog sökt läkare. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.