Marja

Den långa resan.

Ännu en vacker vårvinterdag.

IMG_20170304_122905

Vilken lycka att få vakna upp till ännu en vacker vårvinterdag med sol och skarpa skuggor. Skogen såg väldigt lockande ut, men jag var trött och yr och så behövde jag åka och handla.

I går var jag ju och undersökte nervfunktionerna i mina fötter och ben… och så ville de ta en arm också. Små elektroder på olika ställen och så stimulerades nerverna så att fötter, tår och fingrar rörde sig på egen hand. Intressant, men lite obehagligt att få 20 elstötar på raken med ökande styrka. Jag fick inte veta något resultat, för en läkare ska titta på kurvorna och göra en bedömning… men tjejen som gjorde testerna gick efter en kollega för att göra om ett par tester som hon var fundersam över. Sen testades också hur känslig jag var mot värme och kyla, om jag överhuvudtaget kunde känna någon skillnad när jag blundade.

I morse hade jag väldigt ont i fötterna och underbenen, som träningsvärk. Sen har jag blivit så där yr igen. Jag for till Lidl för att handla och på väg till bussen skulle jag kasta soporna. Då får man stå framåtlutad med huvudet bakåtlutat när man ska låsa upp moluckerna och det är en position min nacke inte tål. När jag sen reste mig upp blev jag väldigt yr, tog ett par steg i luften och var sen tvungen att ställa mig bredbent för att vänta ut yrseln. En tjej som kom med sin hund trodde kanske jag var full. Lite obehagligt var det. Men det gick över och jag hann till bussen.
Jag for till Lidl för jag blev så sugen på Pomelo igen, men de hade inga i dag. Köpte spanska jordgubbar och blåbär i stället. För första gången blev det fel i kassan på Lidl. Tre varor hade olika pris på hyllan och i kassan och det slutade med att jag fick 27 kronor tillbaka. En del av det fick mannen som satt och tiggde utanför.

Min skrivare har lagt av. Den är över 15 år gammal och har antagligen gjort sitt. Nu måste jag köpa en ny och jag behöver en som också skriver ut fina foton. Hatar att köpa teknikprylar…

I kväll var det en vacker solnedgång över skogen.

IMG_20170304_220658

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Fint med dessa vackra vinterdagar som ger extra energi, vilket ju alltid behövs. Väldigt fina bilder! Skönt att undersökningen är gjord, förstår att dte var obehagligt, och hoppas nu på ett bra resultat där man ser vad som orsakar dina svårigheter och din värk.
    Yrseln är ju besvärande och hoppas den är övergående.
    Önskar dig en fin söndag och att du mår bättre.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! I dag har varit en bra dag med vackert väder och en tur ner till sjön.
      Ha en fin vecka! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.