Marja

Den långa resan.

Barnvagnsmarscher

IMG_20170311_183420

I dag har det varit Barnvagnsmarscher överallt i Sverige. I Umeå var det dessutom manifestation mot nedläggningen av förlossningsenheten i Sollefteå. Det är ju skandal att kvinnor ska riskera föda sina barn i bilen på väg till BB… och det har ju redan hänt en gång sedan BB i Sollefteå lagts ned. Hur tänkte man där?

Jag lät kanske lite väl deppig i gårdagens inlägg, men jag är nergången i kroppen och det påverkar ju även psyket. Det skall väl ordna sig med tiden. Jag hade ett långt telefonsamtal med Johanna i kväll och det var precis vad jag behövde. Inte bara beklaga mig, utan även få höra hur hon har det och vad som händer i hennes liv. Bli lite delaktig så att säga.

Tittade på Melodifestivalen och Robin Bengtsson vann ju med sin ‘fucking beautiful’, fast i kväll tyckte jag han sjöng ‘freeking beautiful’. Fem män i grå kostymer på scenen… kan det bli mer macho? Jag hade ingen favorit, så för mig spelar det ingen roll vem som vann.

I dag har vi haft några plusgrader och jag bytte täckkappan mot duffeln när jag for till stan.

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Det tar tid innan du återhämtar dig så att vänta är nog det som gäller. Fint med ett samtal med Johanna och kan tänka mig att dte fyllde på energi.
  Bedrövligt med nedläggningen av förlossningsavdelningen i Sollefteå. Sp trist att pengar ska styra och Sverige har ju inte brist på dem.
  Kram och trevlig kväll.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, det är tålamod som gäller. Tycker att jag är lite piggare i dag. Har varit ute och sedan suttit och gjort ett födelsedagskort. Sånt piggar upp. :)
   Ha en fin vecka!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>