Marja

Den långa resan.

Livet alltså…

IMG_20170314_153141

Ny skrivare! Jag är jättenöjd att jag kunde bestämma mig, men hade inte räknat med att det skulle vara så slaskigt när jag skulle dra den till busshållplatsen. Men det gick bra. Det var inte första gången jag hade med mig lillpirran… det jobbigaste var nog att dra hem en mikro i snöstorm en gång.

Jag får alltid bra service på NetOnNet lagerbutik. Jag hade tittat ut en skrivare på nätet, haffade en expedit, fick bekräftat att skrivaren var bra för mina behov och det hela tog max 15 minuter. Den här skrivaren har wi-fi så jag kan även skriva ut från surfplattan och mobilen. Jag har inte kunnat skriva ut foton på länge, så det ska bli kul att testa.
Men som vanligt kommer jag väl låta kartongen stå ett par dagar, sedan packa upp och låta skrivaren stå framme ett par dagar innan jag vågar börja röra vid den. I helgen kan jag kanske rapportera om den funkar.

Jag skrev det där mailet jag funderade på. Jag kunde inte släppa tanken och det var färdigformulerat när jag satte mig vid datorn. Och det var nödvändigt att skriva, för jag började gråta medan jag skrev. Livet alltså… Hoppas nu att det tas emot positivt.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Så smidigt det gick att bli med ny skrvivare och bra med service. Wifi är toppen och att slippa kablar. Vi missade det till den vi köpte med oss till Spanien, trodde att att hade det och titttade inte. Men det fungerar.
  Lycka till nu med den!
  Bra att du skrev mailet och kunde sätta ord på tankarna. Men ändå en jobbig känsla.
  Kram och trevlig onsdag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, det gick ovanligt smidigt med skrivarköpet. Vanligtvis brukar jag ju fara runt och fundera ett tag, men nu var jag ute på nätet och kollade in vad som fanns och så var det bara att bestämma sig. Killen som hjälpte mig var väldigt fin, vi gick bl.a. i på datorn och jämförde priserna på bläckpatronerna. Fast jag har inte packat upp skrivaren än. :) Typiskt mig. :)
   Kram!

 2. Inga-Britt Gustavsson

  Marja ! Ibland kan man ju bli helt ursinnig på en del människor … Har dom inget förstånd !
  Säg ifrån , som du tycker .
  Kanske kan man få dom att tänka till lite , även om det inte verkar så !
  KRAM !!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, jag brukar ju säga ifrån. Nu var det en närstående, så det blev ett väldigt personligt mail och jag var inte säker hur det skulle tas emot. Men det gick bra. :)
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>