Marja

Den långa resan.

Konsten att packa upp en kartong.

IMG_20170317_182142

I dag var det dags att packa upp den nya skrivaren, men det var lättare sagt än gjort. Den satt som berget i sin förpackning och det var omöjligt att få fingrarna mellan kartongen och styroxen. Skulle jag trasa sönder styroxen eller kartongen? Jag ville ju inte förstöra kartongen ifall jag av någon anledning skulle behöva gå tillbaka med skrivaren. Till slut skar jag upp kartongen försiktigt så att den skulle kunna gå att tejpa ihop igen.
Nu har jag kommit så långt att skrivaren står på sin plats. I morgon ska jag installera den när det är dagsljus. Vilken skillnad det är mot min gamla skrivare. Den känns solid och oöm, medan den här nya känns plastig och rapplig och ändå är det inte den billigaste varianten. Pappersfacken är tunna och vingliga, så man får inte vara hårdhänt med dem.

I dag har jag ont i mitt knä efter gårdagens vattengympa, så jag har tagit det lugnt och hållit mig inomhus. Lite trappträning blev det när jag gick ner efter posten.

I morgon ska jag fara till det stora möbelvaruhuset. Avion shoppingcenter fyller ett år och Ecco erbjuder sina trekkingsandaler för nästan halva jubileumspriset. Mina gamla håller på att ta slut, så jag tänkte satsa på ett par nya likadana.

Ha en lugn lördagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Anders

  Ett litet tips i all välmening: Enklaste sättet att få ut IT-prylar ur sina kartonger brukar vara att öppna locket och sedan tippa kartongen upp-och-ned med flärparna utåt och sedan vicka loss karongen från innehållet. Se bara till att ev. bärhandtag på kartongen inte är infällda först.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack för tipset, Anders! Försökte faktiskt med det också, men det var lite otympligt när jag var ensam. Hade varit bättre om jag hade haft hjälp. :)

 2. Ditte

  Skönt med en ny skrivare men det verkar som om de nyare är mer plastiga. Vi har en Canonskrivare hemma och en i Spanien och de fyller sona funktioner väl och är smidiga. Men visst kändes vår gamla mer rejäl. Och att installera den brukar gå ganska lätt. Önskar dig llycka till och en fin lördag med utflykt till det stora varuhuset.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag brukar vara bra på att installera, men nu har jag fått fel sladd och bruksanvisningen passar bättre till den enklare modellen. Får nog åka en sväng till net-on-net på måndag. :(
   Ha en skön söndag!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>