Marja

Den långa resan.

Våren kommer

ginst

Ginsten är väl den första blommande busken här uppe. Den är fin och lyser på långt håll och inger verkligen ett hopp om vår.
Tänkte på att våren är verkligen kort hos oss. Vi längtar och längtar, noterar varje litet vårtecken…sen kommer allt på en gång och så pang…är det sommar.

I går tog jag en cykeltur i det vackra vädret och letade efter skuggor till en utmaning på instagram. Jag var ute i rätt tid då solen låg lite lågt och fick några fina bilder.

skugga1

skugga2

I dag har jag varit på möte hela eftermiddagen…konstituerande styrelsemöte för föreningen. Vi har ny ordförande och det var många papper att fylla i och registreringar att göra på nätet, men vi fixade det tillsammans. I går satt jag och räknade ut arvoden att utbetala åt alla i den gamla styrelsen. Vi betalar ut dem en gång per år och det känns kul att få en extra slant nu i slutet på juni. Jag ska ju köpa en cykel. I fjol köpte jag en ny laptop.

Vi hade mötet hemma hos vår nya ordförande och han hade verkligen ordnat det fint hemma hos sig. Väldigt många smarta lösningar för compact living. Han studerar till läkare, men köket var inrett som hos en mästerkock och så hade han bakat en underbar sockerkaka med citronsmak. Han lovade komma och skruva upp en stång i köket åt mig så jag kan hänga upp saker och få fri yta på diskbänken. Både praktiskt och snyggt. Så nu blir det en tripp till Ikea och även till Granit för saker att hänga på väggen och på insidan av skåpdörrar m.m. Jag tycker jag är ganska bra på att komprimera, men nu har jag träffat min överman.

I morgon ska jag äta lunch med skrivargruppen, skriva ett par protokoll och sen blir det sommarlov.

Ha en lugn måndagsnatt<3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vilka vackra skuggbilder du tagit! Du har verkligen fångat skugorna så fint.
    DEt kändes även här som om våren blev kort. Det fanns glimtar av den i mars, några dagar i april och nu i maj blev det försommar/sommar på ett par dagar. Men nu har ju haft snön kvar i olika omgångar och kanske att den nu gett sig.

    Trevligt med givande styrelsemöte! Och snart sommarlov, skönt.
    Att få till smarta lösningar i ”compact living” är roligt och fint att du nu fick tips för att frigöra ytor för de behövs.
    Önskar dig en bra start på veckan.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag råkade vara ute precis rätt tid för att fånga de finaste skuggorna…och de är väldigt skarpa nu i vårsolen.
      Ha en fin vecka!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.