Marja

Den långa resan.

Onsdagen

tillakupunkturen

På väg till akupunkturen. Björkarna är vackert höstfärgade.
Jag kom inte riktigt till ro på akupunkturen i dag… låg obekvämt med nacken när jag låg på rygg och kunde inte slappna av. Sen trodde jag att min klocka hade stannat, men det var bara att de två sista minuterna kändes som evigheter, eftersom jag var så kissnödig. Vissa nålar är vätskedrivande och jag är väldigt känslig för sådant. Jag har en gång kvar på rabattkortet jag köpte, men sen känns det som jag behöver en paus.

På stan var det internationell matmarknad. Den där marknaden som reser runt i alla städer hela sommaren och dukar upp samma godis, ostar och exotisk mat som krokodil, känguru m.m. Jag brukar köpa fish and chips, men det måste ätas genast och det hade jag inte tid för i dag. Kanske åker jag ner en annan dag.

Nästa vecka börjar akvarellkursen. Det blir sex tillfällen på hösten. Sen har jag anmält mig till den kreativa kurs som Mag- och tarmföreningen anordnar tillsammans med ILCO (stomiopererade) varje höst. Det kommer att bli både studiebesök, yoga, akvarellmålning och blomarrangemang (till jul). Lite blandat och prova-på och det gillar jag.

Ha en lugn torsdagsnatt <3 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Bra att akupunkturen hjälpt dig, men också säkert bar nu med en paus och se hur skillnaden blir.
    Trevligt både med akvarellkursen och den kreativa kurese, Roligt att prova på olika former av skapande.
    Önskar dig en trevlig torsdag.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.