Marja

Den långa resan.

Härlig cykeltur runt sjön.

burken

I köksfönstret har jag en burk med torkade röda höstlöv. I dag har jag plockat en massa röda asplöv som ligger och torkar på tidningspapper på golvet. Jag har en likadan burk med kottar, som jag har ställt en blomkruka på, för att få nivåskillnader i fönstret. Till jul kommer jag att vara less på löven och då fyller jag burken med röda julgranskulor och ett stort värmeljus.

I dag tog jag på mig mina skaftlösa stövlar och for ut på en cykeltur runt sjön. Vattnet låg kav stilla och himmel och vatten var exakt samma grå nyans. Det var så tyst och stilla att jag höll andan. En ensam fiskare smög omkring, två pappor med barnvagn gled förbi och en mamma placerade sitt barn alldeles för nära kanten för att få den perfekta bilden över vattnet.

nydalasjon

nydalasjon3

När jag sen fortsatte längs skogsvägen cyklade jag längs en guldkantad väg med skogens alla höstdofter i näsan.

nydalasjon2

nydalasjon4

Hann till Kärleksviken och då kom dimman. Så romantiskt på något sätt.

nydalasjon5

Ha en lugn tisdagsnatt <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken skön cykeltur! Och lika bra att passa på att ge sig ut mär det är en så vacker höstdag. Härliga bilder från cykelturen.
  Kram och trevlig tisdag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag var så glad att jag kom mig ut för det var så underbart. Cyklade långsamt och njöt. :)
   Ha en fin onsdag!
   Kram!

 2. Judy

  Beautiful scenery! The colorful leaves in the jar are a nice touch. Really enjoying the bike ride to and at the lake. It sure is good medicine with the peace and quiet down there. Have a good week. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! I’m so happy that I went for the bike ride. It was so enjoyable. :)
   Have a good week! Hugs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>