Marja

Den långa resan.

Höstbilder

mingata

Min gata i dag. Så mycket mer gula löv både på björkarna och på marken än för ett par dagar sedan. Höstfärgerna är verkligen fina nu. De små tuktade oxlarna på Ålidhems centrum är vackert höstfärgade, medan de stora oxlarna fortfarande är gröna och har bärklasar som inte ännu har fått sin fulla orangea färg.

hostfarger2

Tog bussen till Ålidhem och Lidl. Har varit lite låg ett par dagar. Har känningar av den där stora ansiktsnerven/trigenimus igen. Ringde vårdcentralen i går och blev avsnäst… som vanligt. Blev så ledsen att jag kröp ner under täcket. I dag avbokade jag akupunkturen, för jag orkade inte fara iväg ända till stan.

Men i morgon är det akvarellmålning och jag ska pyssla lite med mina nya tubfärger på dagen innan jag far dit. Gillar egentligen inte tubfärger för akvarell, men vår fröken ville att vi skulle använda sådana i höst, så då lyder jag och köper. Vi ska måla stort och vått och då kommer det att gå åt mycket färg. Ska bli spännande att se vad vi ska göra.

Här kommer ytterligare ett par höstbilder.

hostfarger

flugsvamp

Ha en lugn onsdagsnatt <3 

6 kommentarer

 1. Ditte

  Så trist attt du dels ska ha omt i ansiktsnerven och dessutom bli avsnäst på vårdcentralen. Man kunde ju tro att personalen ska finnas för patienterna. Men uppenbarligen icke. Hoppas värken ger med sig.

  Träden är verkligen fina och bäst att njuta av dem nu när löven finns kvar.

  Roligt att se vad ni ska göra på akvarellkuresen. Du får berätta.
  Kram från mig.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det är lite bättre i dag och jag har distraherat mig med roliga saker. :)
   Naturen är helt underbar nu.
   Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack snälla Inga-Britt! Det är bättre i dag och jag har gjort trevliga saker. :)
   Kram!

 2. Judy

  Beautiful autumn pictures in your city Marja! :) We have had a few windy days so a lot of trees are just about leafless. Hope you can see a medical person soon to get checked out. Take it easy and stay warm. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! We have had a couple of rainy and windy days as well and the leaves are falling down. :)
   Hugs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>