Marja

Den långa resan.

Mitt finaste höstlöv…

hostlov

Jag trodde att mitt finaste höstlöv skulle vara rött, men det blev detta löv, som jag låtit ligga i press mellan tidningspapper, som får stå i den finska vasen i höst. Vasen har tyvärr en spricka, så jag kan inte ha blommor i vatten i den. Nu har jag fina stenar i den och en stor sten som ser ut som ett ägg, som jag plockat på en strand i Grekland.

I dag har varit en bra dag. Vattengympan var skön som vanligt. När jag gick till bussen tillsammans med en annan kvinna och vi gick förbi sjukhuset, som håller på och bygger om och till, pekade hon på den nya utbyggnaden och frågade vad jag tyckte om den. ‘Jag tycker den är ful’, sa hon. Jamen, den är fyrkantig med en massa fönster… hur vackert kan det bli? Jag sa att den är väl som den övriga byggnaden och att vi får hoppas att den är ändamålsenlig på insidan för det behövs ju flera rum och salar. Samtidigt kände jag en irritation över att vissa människor ska kritisera allting. Borde förstås ha frågat hur hon hade velat ha det.

Ha en lugn fredagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Så vackert ditt höstlöv blev i den fina vasen. Och bra att så här kunna använda den utan vatten.
  Vatten gympan lät skön och säkert välgörande för kroppen.

  Kram och trevlig fredag!!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! En vinter hade jag ett helrött stort löv i vasen. :)
   Ha en skön helg!
   Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! I love to bring the colours in and I know that this leaf will stay as beautiful the whole winter. :)
   Hugs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>