Marja

Den långa resan.

Sovit i två dygn.

trott

Så trött, så trött. Känns som jag sovit i två dygn nu. Antagligen behövde jag det. Det är så typiskt mig… jag snurrar på ett tag och sen stupar jag.
I kväll tog jag mig i alla fall till vattengympan och nu är jag trött på ett mer naturligt sätt. Vi fick köra ett nytt program och det var helt ok. Musiken var delvis bekant, nämligen låtar hon använt till förr-förra programmet. Bland annat var det ett 60-talspotpurri som vi kände igen och sjöng till. Vi brukar sitta på såna där skumgummislangar och ’cykla’ m.m. , men en kvinna vill hellre simma och hon sjöng medan hon simmade och det tyckte jag var duktigt. Man har stängt av vägen/vägar vid bygget för att lägga rör (tror jag det var), så det var lite klurigt att ta sig till badet. Vi fick gå i kulvertarna under sjukhuset till akuten och reumaten och sen blev vi insläppta genom låsta dörrar. Jag hakade på en annan kvinna, annars hade jag gått vilse.

Min Ikealeverans kom på utsatt tid. Allting har klaffat så bra med hämtning och leverans och alla är så trevliga och hjälpsamma. Jag blir alltid lika förvånad att paketen är mindre och plattare än jag förväntat mig. Men de platta paketen är ju Ikeas signum. Jag minns när jag hade beställt en byrå med fyra lådor och fick ett litet paket levererat, men allt fanns i det. I helgen ska jag montera och städa hela lägenheten. I morgon tänkte jag åka till Rusta och köpa en ljusslinga till balkongen. Jag köper en ny varje år, för det är alltid några lampor som slutar lysa. Det börjar bli mörkt nu och jag längtar till advetsstaken och julstjärnorna. När får man tjuvstarta med dem? Jag har letat efter mina ljusslingor som jag brukar ha inomhus, men hittar dem inte. Jag har för mycket grejer i mina gömmor. I dag behövde jag ett måttband… jag har tre stycken + en måttstock, men hittade bara måttstocken. Jag får köpa några stycken måttband och placera ut dem på olika ställen… eller organisera mina småsaker bättre.

Ha en lugn fredagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vad skönt för kropp och själ att du kom iväg på vattengympan. Klart välgörande!

    Visst förvånas en över IKEA paketen och att så mycket kan få plats i de små kartongerna. Ett bra koncept är det.
    Roligt att nu montera ihop det hela och det kommer säkert att gå jättebra och bli så fint.

    Önskar dig en trevlig fredag.

    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Vattengympan gjorde gott och jag bestämmer ju själv hur mycket jag tar i… det viktigaste är nog det varma vattnet. 🙂
      Hoppas du har haft det skönt på landet. Ha en fin helg!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.