Marja

Den långa resan.

Vackert förfall.

vackertforfall

Vackert förfall. Mina tulpaner får ofta stå väldigt länge, eftersom de ofta blir väldigt vackra just innan de förfaller helt. Den här buketten har stått i över en vecka nu, men i morgon är den nog slut. Jag har ställt vasen på golvet bakom gardinen vid balkongdörren till natten och sedan bytt vatten varje morgon. Alltid iskallt vatten och ibland med ett par isbitar i.

I går var jag nere på stan. Det var nollgradigt och småregnade och gatorna var snorhala. Busschaufförerna varnade varandra för vissa gator och det var inte roligt att sitta i en fredagsknökfull buss som slirade runt i rondellerna och knappt kom upp för lasarettsbacken. Men hem kom jag i alla fall.

I går kväll färdigställde jag mina Alla hjärtans dags-hälsningar, som for iväg till Stockholm i dag tillsammans med tågbiljetter till Ronja som ville komma hit på sportlovet vecka 9. Det ska bli roligt att få rå om henne igen några dagar.

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Verkligt vackra tulpaner! Så fin färg. Men det är ett pyssel att komma ihåg att de ska stå svalt på natten och ingen sol på dagen. (Helst)

  Jätteroligt att Ronja kommer på besök, Förstår att du glädjer dig.

  Kram och trevlig söndag,

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, det är ett pyssel med tulpanerna, men sen ger de så mycket glädje tillbaka. :)
   Ja, det ska bli roligt att Ronja kommer. Hon håller på att frigöra sig från sin mamma och då är kanske mormor en bra övergång. :) I höst hoppas hon kunna flytta hemifrån för att studera…
   Ha en fin vecka!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>