Marja

Den långa resan.

En strimma ljus.

skogen2

Letade efter en springa där ljuset skulle bryta igenom i den täta skogen och fann den. Det var mulet, men solen försökte bryta igenom och ljuset studsade mot den vita snön. Nere vid sjön blåste det kallt som vanligt och det småsnöade. Trots det var många ute och åkte skidor med både barn och hundar. Jag försökte ta en genväg ut till skogsvägen för att få gå med vinden i ryggen. När jag kom till vägen fanns där en plogkant som jag kunde ta mig upp på, men ner skulle jag vara tvungen att hoppa en bra bit och det riskerade jag inte, så jag fick traska tillbaka och ta en annan väg hem. Fick gå med ansiktet mot den piskande snön och fick ‘gratis peeling’ som jag brukar säga.

Men det var uppfriskande och sen har jag lagat mat, tvättat och sett på TV. Nu har jag några veckor med ganska mycket aktiviteter. I morgon skall skrivargruppen träffas och på tisdag är det dags för Hälsocentralen och då får jag resultatet av proverna jag var och lämnade i fredags. Jag är inte orolig för dem.

Ha en lugn måndagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så fint med en strimma ljus. Känns hoppfullt. Och skönt att komma ut ett tag är det ju. Håller tummarna för goda provresultat. Men man kan inte oroa sig. Tjänar inget till.
  Kram och trevlig måndag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Varje liten solstråle är så välkommen i dessa dagar. :)
   Ha en trevlig tisdag!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>