Marja

Den långa resan.

Och så blev det vinter igen.

sidenscarf

Vilken lustig dag det blev i dag igen. Jag hade planerat att göra vissa saker, men det blev något helt annat. I postfacket hittade jag ett paket med en fin sidensjal från Gudrun Sjöden. Köpt på Tradera… ett impulsköp som jag glömt och som blev en trevlig överraskning. Materialet är så lent och skönt mot huden och det är ju definitivt min färg. Vill bara påpeka att jag har ögon, men det är ju  bara så svårt att få till en selfie.

Jag hade tänkt gå till återvinningen med tidningar m.m., men så plötsligt började det snöa. Blötsnö och stora flingor.

snoar

Aprilväder… och efter bara någon timme var det full vinter igen.

snoar2

Visst är det vackert, men nej tack!

Tänkte att jag skulle göra färdigt kortet jag höll på med och mitt i allt fick jag spontanbesök av en liten fluffboll… Ludde.

ludde,

Jag är ju allergisk, men han fick komma in en liten stund, för matte behövde hjälp med några papper. Hela mitt köksbord var belamrat med scrapsaker, så vi fick klara oss med soffbordet. Varför får man alltid besök när man har det som stökigast? Egentligen städar jag och plockar undan bara när jag vet att jag ska få besök, så det är nog många som har sett mitt stök mellan varven.

Det slutade ju aldrig snöa, så jag gick inte ut och nu har jag varit inne i två dagar. Jag gjorde färdigt kortet som ska postas i morgon och så skulle jag göra ett till, men bestämde att bara göra en stor tag och den blev så fin. Jag öste på med blommor och andra dekorationer och fyllde hela den lilla ytan. Ni ska få se sen. Nu har jag ett kort och månadens första layout kvar att göra. Sen tar Ronja studenten … och så blir det väl dags för julkorten.

I morgon är det vattengympa, så jag kommer mig garanterat ut.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Judy

    Your nice surprise sure is pretty and looks good on you. Love the colors. Winter sure does not want to leave. We still have cold weather and our snow forecast turned out to be nothing. Lucky for us the sun is usually shining. What a beautiful looking little dog. Have a good night. Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! I’m really tired of winter now. Yesterday’s snow has melted and now we don’t want any more.
      Have a nice weekend! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.