Marja

Den långa resan.

Måndag

Typisk trött måndag i dag. Jag for iväg till exet med grejerna jag köpte i går. Vi var lite trötta båda två. Han hade jobbat på ordentligt i går, så jag hade inget att göra förutom att plocka lite i köket. Jag hade lovat organisera linneskåpet också, men det var redan gjort… hans andra dotter hade varit där i går. Nu får han bara vänta på bokhyllorna från Ikea.

I dag var det inte lika varmt som i går och det har blåst alldeles förfärligt. Tänkte ta en promenad ner till sjön när jag kom hem, men orkade inte.

I eftermiddag har jag suttit och målat igen. Har målat några dagar framåt. Dagens utmaning var fuchsia och jag målade olika stadier av blomman. På finska heter den ‘verenpisara’ alltså ‘bloddroppe’… kallar man den för det på svenska också?

akvarell35

Mellan varven har jag ätit och fikat, tittat på TV och somnat två gånger sittande.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Skönt att det inte direkt var så mycket för dig att ordna med i lägenheten. Och bokhyllorna kommer ju inom sinom tid…
  Ja, vädret kan man inte påverka direkt men du fick ju tid och ork att måla och fint att ligga lite före.
  Hoppas blåsten lägger sig så du får till din promenad ner till sjön.
  Kram och trevlig kväll.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, han är duktig att packa upp och ordna till det själv, så nu klarar han nog sig själv. Jag lovade komma och hjälpa till att skruva ihop bokhyllorna, alltid bra att ha någon som håller i. :)
   Ha en skön onsdag!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>