Marja

Den långa resan.

Pirrig

muminmamman

Nu är det muminmammans tur att få följa med ut och resa. Beroende på vilken väska jag väljer blir det antingen Lilla My eller Muminmamman. De är adresstaggar, så de har sin funktion. Jag tror Muminmamman är mer ‘pirrig’ än jag. Skojigt med orden på flaskorna. Jag tar en på måfå och får oftast riktigt lämpliga ord.

Vad jag förstår ska det bli varmare i Stockholm nu… svårt att packa när man inte vet. Det är så mycket lättare att resa på hösten eller vintern, tycker jag.

Nu blir det några dagars blogguppehåll. Får uppdatera er när jag kommer hem igen.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Så roligt att resa till Stockhol och vara med på Ronjas studentdag. Önskar dig en fin resa och trevlig vistelse här .
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Hade varit trevligt att träffas, men måste prioritera flickorna under de här få dagarna. Kommer säkert att komma tillbaka senare i sommar…
   Kram!

 2. gillasvedala

  Vad världen är liten, för andra gången ramlar jag in på din blogg. Första gången för tre år sedan då jag sökte på Paulo Coelho,andra gången idag när jag sökte på Sista styverns trappa, har bestämt att följa dig.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Hej! Så trevligt. Hoppas du trivs på min blogg. Jag finns på Instagram också… @marjagranqvist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>