Marja

Den långa resan.

Regn på lördag?

kvallssol

Vacker kvällssol nere vid sjön.

Lika varmt i dag, men av någon anledning känns det inte lika jobbigt. Kanske har jag vant mig, eller kanske var det att jag gick in på yr.no och såg att de lovade regn på lördag. Kanhända har jag fått in en bra rutin att hålla mig sval och sysselsatt. Pratade med min kompis i telefon i dag och det verkar som alla håller sig inomhus på dagarna och går ut på kvällen när det blir lite svalare. Det går ju bra, men vi är så programmerade med att man ska vara ute så snart solen skiner… springa ut med kaffekoppen tidigt på våren och alltid tänka på att ‘ta vara på solskenet’. Helst också ligga och pressa för att bli ‘brun och fin’. Det verkar som vi får tänka om där…

I kväll for jag ut lite senare än vanligt och cyklade runt sjön. Det var lite svalare och kvällsfuktigt i luften, så det kändes lätt att andas.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Regn vore välkommet! Helt klart. Vi var idag en tur till Nynäshamn idag och där vid havet svalkade det skönt. Dessutom fungerade pendeltågets ac så resan blev helt ok.
  Här är det fortfarande + 30 och kvavt.
  Jag tycker nätterna är jobbiga trots fläkt men frysklampar hjälper lite och korsdrag. Men när det inte blåser så märks det inte.
  Kvällarna är sköna och vi sitter ute länge.
  Känns som om det är åska i luften.
  Kram och trevlig kväll.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! I dag har det varit halvmulet, men fortfarande varmt. Kvällarna är sköna. Hoppas regn och åska kommer snart.
   Ha en trevlig helg!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>