Marja

Den långa resan.

Har bivaxljusen härsknat?

bivaxljus

Jag letade efter gula ljus och hittade ett par gamla bivaxljus jag köpt någon gång. De var inplastade och var blekt gula när jag tog fram dem. I morse såg jag att de hade mörknat åt orangehållet. Undrar om de luktar gott när jag tänder dem, eller om de har härsknat? De veckogamla rosorna är fortfarande fina och nu skall jag hänga upp dem för torkning. Torkade rosenblad går att dekorera med på många sätt. I morgon måste jag köpa en ny fräsch ros till lördagens begravning. Saknar tulpaner, så det blir nog en bukett med dem också.

Jag sköt upp en del av gårdagens pappersarbete till i dag och har prokrastinerat hela dagen. Gick och handlade och tog en lång omväg på hemvägen. Det var skönt med en promenad, jag fick se ett vårtecken och kramade ett par björkar.

vartecken

Nu har jag gjort det jag skulle göra och skickat iväg per mail. Min dator krånglade hela tiden när jag skulle skriva, men jag har mitt knep. Jag startar om datorn och då brukar det lösa sig. Alltså inte stänga och starta, utan trycka på ’starta om’ knappen.

Vattengympan blev inställd i kväll. Vår ledare var sjuk och hon som skulle fixa vikarie ligger på sjukhus och skickade sms därifrån. Trist för mig, som missade vattengympan förra torsdagen då det var begravning.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Hade också bivaxljus och tyckte de luktade konstigt både tända och otända så de åkte ut.
    Skönt att få gjort undan pappersarbetet och det tar ju sin tid.
    En promenad är uppiggande och roligt att du nu dag för dag kan se vad som händer i naturen nära dig.
    Kram och trevlig fredag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Oj, då måste jag tända ljusen så jag känner lukten… de brukar ju dofta så gott av honung, men de kan kanske härskna. Måste prova så jag hinner köpa nya. 🙂
      Ha en skön helg!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.