Norgeresa, packning och snöglopp?

Kom hem igår kväll efter en fantastisk helg tillsammans med fantastiska ungdomar.

Vi hade avslutning i Fatmomakke i torsdags med tårtkalas på eftermiddagen och det var trevligt med fint väder och MYCKET tårtor. Fick en sockershock även fast jag försökte hålla igen. Det fanns så mycket att välja mellan :-). På fredag morgon drog jag och en till förälder med avgångsklassen på Saxnäs skola till Namsos via Blåsjön, för en helg av handling, fiske och dressinåkning? (något jag varmt kan rekommendera) och allt var hur kul som helst.

Vi hade tur med vädret och även om det blev en del strul med lördagens havsfisket, som blåste in så kunde vi genomföra den på på söndagen. Dock med lite regn. Men vad gjorde det bara blåsten höll sig borta. Humöret var på topp!

Jag vill tacka alla elever för en fantastisk helg, och önska er all lycka inför framtiden och vuxenlivet! Jag är glad och stolt över att ha fått vara en del av eran skolgång, och jag vet att jag har med mig hela lärarkåren på skolan i Saxnäs som känner det samma.

Idag gör vi de sista skälvande dagarna innan sommarlovet och vi städar och packar på skolan för allt vad tygen håller. Sporthallen ser ut som en lagerlokal full med kartonger och möbler. Byggarna vill in och vi vill ut.

I morse hade vi 3? grader ute och det blåste genom märg och ben när jag gick till skolan, och senare så kom det en snöskur…

Förra veckan motorcykelåkning i fillingar på kvällen. Idag snöglopp. Tur att inte pären kommit upp än. Mina tomater (Subarctic heter sorten) har slagit halt i sitt växande och det är midsommar till helgen.

Vad ska man säga om det?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.