Redan nu planerar man sin hämnd

Redan nu planerar Reinfeldt på sin hämnd mot Socialdemokraterna enligt Aftonbladet /Dagens Industri.

Socialdemokraterna ”satte praxis” då man tidigare i vintras fällde Reinfeldts skatteförslag om höjd brytpunkt.

Mantrat om att ”ta ansvar för ekonomin” som ekat under våren känns ihåligt om vendetta ska bli norm för Alliansen i en ev. framtida opposition.

sosselogo-ned-300x134Och vill vi ”mota Olle i grind” så har du nu ännu en anledning att rösta för en stark S-ledd regering.

 

Nu börjar hösten anlända så smått till Kultsjödalen. Idag hämtade jag en karl uppe i Stökåsen så det blev till att åka båt på en nästintill spegelblank Kultsjön. Solen lyser och det är 12 grader. Väntar på att det rätta färgerna ska komma så att jag får knäppa några nya kort och ”byta bild” på sidan.

Ha det gott!

 

 

2 kommentarer

 1. €dor

  Mycket får jag? Jag menar om jag klarar er ur knipan mot Reinfeldts hot om ni (jag säger NI tillsv) vinner valet. Det behövs en stor filosof som mig till det 🙂 Ensamt gör NI det inte i vilket fall som helst eller hur?

  Ha det i det fina höstvädret. Ljuuuvligt!

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   Hej Edor!
   Ja du behövs. Och alla andra. Jag hoppas på en klar majoritet för di rödgröna.
   Hellre en rödgrön röra än en blåbrun sörja.
   Filosofiminister? Kan det vara något?:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.