Dagens Robert Nyberg

Apropå det fria vårdvalet och vårdgarantin…

2 kommentarer

  1. Johnny Holmgren

    Hej Robert!
    Ursäkta min okunnighet, men vad står förkortningarna i bubblorna för?
    V.I.P = Vi I Pension eller Vi Innom Partiet?
    R.I.P. Blir det då Robert I Protest? Det hänger ändock en svensk flagga på byggnaden så jag utgår ifrån att förkortningarna avser svenska.
    Mvh.= med vänliga hälsningar
    Johnny Holmgren. M.G.Ö.= Med Glimten i Ögat
    Fin bild har du ? gjort, även om jag inte förstår den.

    • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

      Hej Johnny!

      Kul att du har humor. Det har jag med. Som du förstår ser jag denna Alliansreform som ett skämt. Dock ett dåligt sådan. Tyvärr är det så att Alliansreformer som vanligt har en tendens att gynna den som redan har på bekostnad av den lille människan.

      Jag har en bekant som nyligen fick diskbråck och jag föreslog att han skulle utnyttja sitt ”vårdval” och det blev en fundering mellan sjukstugorna i Storuman eller Vilhelmina… Hm? Alla dessa svåra val? Det skiljde blott 3 km mellan sjukstugorna för honom. Det är den sortens valfrihet vi får i Västerbottens inland med Alliansreformer. Men valfrihetsprincipen är enligt denna Allians viktigare än att alla ska få tillgång till vård.

      Jag ställde en fråga till den största förespråkaren och vårdvalsivraren i vår kommun, Maria Kristoffersson, men hon verkar inte vilja svara på den. Frågan är om man då ska se hennes inlägg som ett skämt? Det minsta hon kunde göra vore att lägga ut frågan på sin blogg. Men det ger mig ännu en anledning att INTE fråga/kommentera andras blogginlägg då man inte är seriösare än så.

      Nåväl. Du ska ju inte behöva klä skott för det.

      Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.