Politiska broilern Annie Lööf…

… utan någon som helst erfarenhet från livet för oss vanliga dödliga (hon kanske har planterat någon plant någon gång. Vad vet jag.), och som sitter och gnäller som en liten barnunge och pratar om ansvar fast hon inget själv visar.

Visst är det tråkigt om vi ska föra debatten på den nivån tom 22 mars 2015?

Jag måste säga att jag blir less då jag ser Maria Kristofferssons som bloggar gång på gång om ”fackpampen” och hur hon ska förlöjliga Stefan Lövén och hans kompetens. Eventuella kompetens enligt Maria Kristoffersson.

Och jag håller med Maria Kristoffersson. Han kan verka lite tafflig, men han är INTE en politisk broiler. Han är från Hägglunds golv i Ö-vik och ”fackpamp”, Då kan man nog vara lite oslipad i kanterna. Men på något vis känns det mer genuint än motsatsen till resten av det politiska etablissemanget.

Lägg ned det där snacket och kom med sakliga argument och diskutera politiken. Men det kanske ligger för långt från MKs fattningsförmåga? Saknar man argumenten går man på personen och förlöjligar/förminskar honom/henne.

I går vitte jag mitt nät (i mörkret) och det var en spännande historia, men det blir röding på söndag. De ligger nu insaltade i ett skåp ute på bron.

I morgon blir det att gå på allmänningsstämma!

 

15 kommentarer

  1. €dor

    Jasså står det så? Jag läser inte hennes inlägg. Lööf ja, vilken pingla, jag menar man kunde ha henne som dörrpingla över julen. Plingeling, plingeling……vad duger hon annars till?

  2. €dor

    Igen, en riktig uppviglerska, ja båda två både Annie men främst Maria som bara klagar och gnäller på allt och alla. Jag börjar undra om det står rätt till? Har hon fobier? Finns ju inte ens en gnutta sanning i vad hon påstår enligt vad du säger. Man säger att vissa lider av exempelvis homofobi, hon måste lida av Löfvenofobi. Jag tror hon lider mest själv. Jag undviker läsa vad vissa skriver för att inte påverkas av deras sjukliga ideér.

    • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

      Hej!
      Du kör kvällspasset! Kul!
      Jag vet inte vad /om hon lider av något, men jag blir hjärtligt less på det hon skriver om HONOM som person. Det är fult.
      Maudan påstods förminskad av GP och då tycker jag att man inte ska göra det samma.
      Själv tycker jag att det är en styrka att en ”vanlig” kan bli toppolitiker, men tydligen ska man gå den politiska broilerskolan för att räknas om man ska tro gängse norm.
      Vi får se var det landar.

      • €dor

        Titta vad en gammal gubbe kan…jag har sett finalen i Idol. Riktigt kul se och tänka på nåt annat än bara politik. Imorron ska jag Skavlan, reprisen med Löfven. Han höjde sig rejält när han tillsammans med Fridolin meddelade om nyval. Det hade man inte trott. Lugn, säkert och fint meddelade han beslutet. Då kände jag han överträffade Reinfeldt som statsman. Och så har vi ju Magdalena, en säker kvinna det du! Många kvinnor i regeringen, det gillar jag (även privat 🙂 ) . Vilket samhälle vi ändå lever i när gubbväldet inte längre dominerar. Kvinnor är klokare, ja och förståndigare, ja utom Annie och Maria 🙂
        Du vet 8-år av missbruk är ganska lång tid, det tar en tid avvänja sig också det är början av den perioden Maria och Annie är inne. Du vet abstinensbesvären. Reinfeldt och Borg hoppade av och befinner sig nu på något behandlingshem. Stackare!

  3. bernt

    Glöm inte att Maria är anställd av Centern och har som en av sina uppgifter att vidarebefordra det som länkas ut från sin arbetsgivare.
    Lågvattenmärke att kalla Stefan Löven för fackpamp.
    Apropå det, är det lågvatten i Kultsjön?
    En fundering – skulle Alliansen regera med en S-MP budget?
    Absolut inte.
    Därför anser jag att extraval var det enda rätta.
    Nu måste vi få en regering i Sverige.

    • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

      Hej bernt!
      Jag håller med. Detta behövdes tyvärr. Detta hade inte gått att ro i land under 4 år. Men nu laddar vi extra mycket och kör på!

  4. Ivar

    Jag går och funderar på en sak. Annie Löf är ledare för Centern och Kindberg Batra blir kanske för Moderaterna. Det blir 2 starka kvinnor som ska enas. Kommer de att kunna hålla sams om vem som ska vara högst upp i makten om Alliansen skulle vinna nyvalet. Jag höll på att skriva högsta hönset i hönsgården men det blir nog lite förnedrade för vissa. Min erfarenhet av arbetsplatser med kvinnor är att är det 2 starka kvinnor så har de svårt att enas och det blir splittring av de övriga men är det en stark kvinna så kan det bli bra ordning och lugnt även om hon inte är chef.

    • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

      Hej Ivar!
      Ja en sak är säker. Lööf vädrar morgonluft och spänner bågen. Nu ser hon sin chans då Fredrik är borta.

  5. €dor

    Har du läst senaste vad Maria skriver om SD? (jag skriver här eftersom Maria inte tar in mina kommentarer) Hon kallar SD fascister och med det argumentet tar hon klart avstånd vad jag kan förstå. Problemet är bara för inte så länge sedan var hon (C) beredda ta över i Vilhelmina just med bl a SD. Och när de satt i riksdan (minoritetsregering) med stöd från SD har minerna varit glada. Ända tills Stefan Löfven tog över då blev det andra buller. Hur tolkar man det? Jag blir närmast spyfärdig. I övrigt ser jag inget fel analysen. Men den ger en fel bild vart Centern egentligen sår. Vilseledande agerande. F ö övrigt får vi se om de släpper sitt kramande inom alliansen om vi vill skapa reda inom Sverige. Tärningen är kastad och bollen ligger nu hos alliansen hur de tänker göra. Löfven är beredd till samarbete, det har han sagt tusen ggr. Med de flinar ju bara åt honom. Hellre driva det till ett nyval och lika bra det. Har vi tur kommer SD minska rejält efter deras svikna vallöften och med ytterligare lite tur kanske något av de borgerliga partierna åker ur, kanske två. Det är ett spel men det finns inget annat välja mellan.

    • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

      Hej Edor!
      Jo jag läste. Jag håller inte med henne. Jag tycker de målar allt brunt!
      Jo ibland blir man inte riktigt klok på det hela. Jag kan förstå att Alliansen har problem med SD då de i övrigt för en liknande politik på högerkanten.
      Ja det finns en del partier som ligger löst till och frågan är om man även ska lägga till FP. Det verkar gå tungt för Björklund och ska jag vara ärlig tycker jag att jag hör lite kring den mannen nu för tiden. Men den som lever får se.
      Ha en trevlig lördagkväll.

      • €dor

        Du kanske har rätt betr analysen. Jag läste inte så noga, det var mest attityden som retade mig. Jag ändrar mig betr min analys och ställer mig bakom din. Du verkar ha bättre koll just i den frågan.

        See you next time at the same place with another subject 🙂

  6. Nisse N

    Hej Magnus! Nu blir det trångt kring köttgrytorna i riksdagen och C:s Annie L fick en utbildning, jurist, under sin tid som ledamot där. Givetvis, finns det många intresserade, men få är faktiskt kallade och frågan är ifall M och C erhåller representation från länet i riksdagens nyval 2015?

    • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

      Hej Nisse N
      Ja desto större anledning att vi sossar ger järnet och gör ett ännu bättre val. Både i landet, men även i länet. Det är viktigt med representationen. Vi får se vad som händer med SD. Jag har för mig att de körde med en valsedel och det var en Dalmas/kulla som skulle representera AC.
      Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.