Dagens Robert Nyberg

Apropå den nedröstade budgeten…

2 kommentarer

  1. Göran Jonzon

    Den ynkliga höjningen av pensionen, som hela vänsyterklanen nu tjuter högljutt för att den försvann tillsammans med det dåligt förberedda budgetförslaget, torde knappast hindra målgruppen pensionärer från att fortsätta ansluta sig till proteströrelsen mot den barnsliga utblockeringen av ett folkvalt parti, även fast dess företrädare inte faller den gamla politiska nomenklaturan på läppen.
    Ju mer ni svartmålar och utfryser, desto större tjänst gör ni SD och hjälper dem att få fler röster.

    • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

      Hej Göran!
      Jag vet inte vilken ekonomisk status du har och det kanske är ”ynkligt” för dig. Men för många av dagens pensionärer är nog varje extra krona i plånboken välkommen. Det här var ju även bara tänkt som en början. Det var klart uttalat att pensionärerna skulle kompenseras, men att allt inte kunde komma på en gång.

      Ja Alliansen behöver ju inte blockera något mot SD då man ligger varandra så nära (förutom invandringen då).

      Jag har märkt att du inte har mycket till övers för kommunister/ socialister odyl. Men då det gäller fascister verkar du mer tolerant. Intressant.
      Jag läste en intressant artikel ikväll och frågan är om Lövén och Andersson är så fel ute. http://www.sydsvenskan.se/sverige/expert-ger-andersson-och-lofven-ratt–/
      Jag kommer att skriva om detta längre fram.
      Dock måste jag hålla med dig att ju mer man svartmålar SD så verkar folk inte tro att detta är på allvar. Det är tragiskt anser jag och då jag läser hur man ”gäspar” bort detta blir jag bedrövad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.