Apropå ”Volymer”

Glöm ej vilka det handlar om!

2 kommentarer

 1. Gunder Lindgren

  Hej Magnus.
  Man blir nästan full i skratt när man läser alla förslag om att begränsa invandringen för att vi inte klarar fler flyktingar. För det första har vi skrivit under flyktingkonventionen från FN och EU:s flyktingdirektiv, sen för det andra, för att ge lite dimension till debatten så kan vi jämföra med Libanon, ett land på 10 000 kvkm. Ung. 4 miljoner innevånare och där beräknar FN att det finns ung 1,2 miljoner flyktingar.
  Till Sverigekom i fjol 81300 flyktingar. 77% fick uppehållstillstånd.
  Att integrationen är under all kritik är de flesta överens om och måste förbättras. Gärna en debatt kring integrationen men under sansade former.
  Sedan vill jag påminna om en sak och det är att nu är islamiseringen det största hotet mot västvärlden. Under trettiotalet var judarna det största hotet mot västvärlden. Vad blir nästa största hot? Norrlänningarna?.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.