Patrick Krainer…

…på VK har skrivit en mycket intressant krönika om ”varför vill inte rasister vara rasister” och det är väldigt tänkvärda ord. Jag vet dock inte om den går att läsa för den som inte är PLUS-kund på VK. Men jag hoppas det.

I alla fall tycker jag att du ska ta dig tid att läsa den och slutligen så lovar jag att följa med honom om han går under…

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Edor Abrahamsson

    Det gick fint att läsa. Det stod någon hade betalt så jag kunde läsa i 24 timmar. Jag förmodar det menas alla som går in på din blogg?
    Jag vet inte om jag håller med och då i betänkande också vad Liberalerna stått för. Mycket kanhända vara legalt, men mycket är också rent ut sagt bara dravel och bör ligga på en dynghög. Ta Karolinsk Institutet och Lars Lejonborg i spetsen och titta hur det gått där. Och hur ska de förklara bort när de förmodligen om dryga två år sitter i regeringen med stöd av SD?
    Och hur går det med C, de borgerliga miljöpartiet sitta i en regering stödd av SD och totalt emot vad C står i invandringsfrågan, om de nu håller fast vid den? Det har redan börjat skeva lite och sakta drar man sig mot höger igen. Sannerligen intressant blir det då om dryga två år.

    Stefan Löfvens regering har något att fundera på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.