MER-tid på biblioteket

Just i detta nu sitter jag på biblioteket på Folkan nere på Vilhelmina. Som fjällbo är jag nere med jämna mellanrum för olika saker och nu för att hämta min äldsta dotter som studerar i Umeå. Dessa dagar då hon vill hem kommer kvällsbussen in först vid 21-tiden. Jag brukar fara ned i tid för att bl.a handla, men sedan brukar det bli en del ”dötid” och den kan bli trälig i längden.

Men jag fick tips om att man nu på Biblioteket infört MER-tid där jag lämnade in mitt lånekort, fick en tagg och nu med mitt lånekort har tillgång till bibliotekets alla facilliteter på tider utöver ordinarie öppettider. Så nu har jag läst dagstidningarna, lånat en bok och skriver på bloggen (jag fick hjälp av en hjälpsam herre som visade mig hur det gick till att boka upp en dator).

Detta med MER-tid ser jag som en ytterst stor kvalitetshöjning av bibliotekets verksamhet och jag uppmanar fler att skaffa sig en tagg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.