Föreläsning om mänskliga rättigheter

Bild1

2 kommentarer

 1. Magnus Johansson (inläggsförfattare)

  Och det blev en trevlig kväll, med mycket folk, stora som små som lyssnade till detta mycket viktiga ämne som i våra dagar är högaktuellt.
  Och fikat som serverades av dalgångens ungdomar gick inte av för hackor!
  Stort tack till både elever och föräldrar!

  • Ewa Hed

   Tack så hemskt mycket alla som kom och alla vi som fick lyssna på en man Claes Cronstedt som ägnar sina äldre dagar till mänskliga rättigheter. Ja hela sitt liv har han ju jobbat med detta. Vilken drivkraft. Kakbordet med allt hembakat går nog inte att beskriva och alla vi som fick smaka och njuta. En sån succé och mitt hjärta är nu laddad med energi när jag nu tar några dagars vila i Basel. Stolt att få ha Kultsjödalens S-förenings medlemmar och styrelsen och elever i Saxnäs Skola samt övriga människor hos oss i dalgången. Trevlig helg och en trevlig Kristi Himmels färdsdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.