Trollfabriken

Det är så här det går till på den högerextrema kanten att skapa propaganda och det med stöd av folk inom Sverigedemokraterna.

Bedra, ljug, klipp ihop. Simsalabim så har man skapat sin egna ”nyhet”.

Så styrs den svenska trollfabriken som sprider hat på nätet mot betalning

SD-politikern Nina Drakfors var trollfabrikens ansikte utåt: ”Jag har lämnat GS”

SD tar inte avstånd från trollfabriken Granskning Sverige

 

3 kommentarer

 1. Patrik

  Hej Magnus

  Ni samarbetar med ett parti som har som kutym att förstöra för andra så fort de inte tycker om budskapet! Jag har inte läst om en enda av vänsterns företrädare har gått ut och fördömt det som har hänt i samband med SD:s möte i Umeå.
  All heder åt de företrädare för socialdemokraterna som har gjort det ända rätta och fördömt störandet av mötesfriheten.
  Det var ju en person som vägrade jobba under SD mötet. Vad anser du? Ska han få sparken likt barnmorskan som vägrade utföra aborter?

  Med vänlig hälsning

  Patrik

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   God morgon Patrik!
   Jag skriver ett inlägg på min egna blogg om hur man från den högerextrema sidan, Granskning Sverige betalar folk (mer en 3000 likes ger klirr i kassan) för att skaffa sig falska identiteter på fb, ringa upp journalister, politiker och annat folk. Pressa dem på svar som man sedan dolt spelar in. Sedan gör man ett hopklipp till en egen version som man sedan lägger ut på bl,a Youtube. Allt anonymt, men det har visat sig att man haft hjälp från SD-politiker.
   Det var ett av mina kortaste inlägg, men har du överhuvudtaget läst ngt av det jag skrivit? Har du bemödat dig att gå in på Eskilstunakuriren och läsa deras reportage? Prova att börja med det.
   Ha en bra morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.