Betraktelser av Wisti

Den som följt min blogg har med jämna mellanrum fått stifta bekantskap med Robert Nyberg, en i mitt tycke mycket skicklig illustratör och samhällsdebattör.

En annan är Kent Wisti, präst, tecknare och samhällsdebattör och via Facebook har hans teckningar spridit sig ut i världen.

Och som bekant säger en bild mer än tusen ord och många gånger hamnar jag hos dessa herrar och kan inte annat än fascineras över deras träffsäkerhet i olika samhällsfrågor. På den lilla människans sida, mot fördomar, orättvisor och ofta mot etablissemanget. I Wistis fall målar han även bl.a i olja och jag hoppas att jag får möjlighet att se hans tavlor i verkligheten någon gång.

Likt med Robert Nyberg tog jag kontakt med Wisti och fick tillåtelse att lägga ut hans teckningar och även Wist kommer att läggas ut med jämna mellanrum under ”Betraktelser av Wisti”. Här kommer den första. Håll till godo!

Wistis foto.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.