God jul!

Så mina vänner börjar vi med stormsteg närma oss årets sista dagar, men först ska vi klara ut en julafton och för dem som varit snälla så väntar klappar från tomten.

I Vilhelminapolitiken verkar det på vissa håll just nu råda både glömska och bitterhet bland än den ena och än den andre. Men inte ska man vara bitter som speedwayföraren sa….

Själv tar jag mig an framtiden med tillförsikt. Vi har just tillsammans (med 25 av 27 röster) tagit ramarna till budget 2020 som ska ta Vilhelmina kommun ut ur en trång ekonomisk sits. Och även om det kan verka märkligt så ser jag det trots allt som en liten julklapp till oss alla i Vilhelmina att vi kunnat samlas på detta vis och är fullt övertygad att om vi orkar hålla i detta så kommer detta smärtsamma stålbad att till slut ge frukt. Tillsammans är vi starka, men det kommer att tarva stordåd av oss allihop.

Själv har jag nu tagit ledigt och lagar julmat för fullt. Tunga, lammfiol och rökt röding blev morgonens övningar. Små ”måsten” på mitt julbord, men mina absoluta måsten har jag runtikring mig i form av släkt och vänner och husen ”Oppa backen” i Saxnäs  är nu fulla av aktivitet. Jag fröjdas.

Jag önskar er alla läsare, släkt och vänner en riktigt God Jul!

2 kommentarer

  1. Bergis

    Skulle ha lyssnat på Jimmie från första stund. Då hade ni i Vilhelmina sluppit vara bittra nu. Eftertankens kranka blekhet är hård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.