Vilket regeringsunderlag?

Det pratas mycket om regeringsunderlag och mycket har fokuserat på det röd-gröna underlaget och hur stabilt det skulle vara. En berättigad fråga kan tyckas där det finns mycket osäkerhet kring både det ena och det andra och hur man ska få ihop det. Men redan idag har Socialdemokraterna bevisat att det går att styra Sverige med stöd av Mp+V och C. Det är absolut inte optimalt och det finns mycket att önska, men nu har vi det valresultat som vi har det sedan 2018. Vi får hoppas på bättre resultat med en starkare Sosseregering.

Men hur ser det ut på den blåbruna spelhalvan?

För mig kan det tyckas som att de endast är överens om att rösta in Kristersson (M) som statsminister, eller? Var det något vi fick se efter debaclet med misstroendeomröstningar mot Socialdemokraterna och Magdalena Andersson  (S) så var det att det är lätt att rösta bort någon, men betydligt svårare att ha fortsatt plan (visar om inte annat på Kristerssons ledarförmåga) Det går ju minst sagt lite trögt nu där SD plockar hans väljare och snart är större än både Moderater och Kristdemokrater TILLSAMMANS.

Och hur går det för Liberalerna? Var deras och Johan Perssons uppgång en tillfällighet med stödröster som nu ser moderaterna minska? Går de tillbaka till moderaterna? Vad händer med Liberalerna? Tar de sig över spärren? Efter deras  högergir till de konservativa kan jag inte annat än hoppas på en dikeskörning på ca 3,9 %

Jag röstar på Magdalena Andersson och Socialdemokraterna och hoppas på så stor majoritet som möjligt. Det är det bästa för Sverige.Socialdemokraterna - Riksdagen

Etiketter:

2 kommentarer

  1. edor vilhelmina

    ” Det bästa för Sverige” säger du, men Vilhelmina då, är det också inräknat? Måst ni inte (S) laga punkteringen först då 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.