Marja

Den långa resan.

Dans är bra.

Hörni, det kostar 80 kronor att skicka en kalender i ett brev till Finland. Jag blev så förvånad att jag glömde mina gåstavar vid postdisken på OK.
Däremot är det billigt att ringa. Mina julsamtal kostade bara 10 kronor enligt fakturan som kom i dag.

Reumatikerförbundets tidning Reumatikervärlden kom också i dag. Marcus Birro hade skrivit krönikan. Han har en reumatisk sjukdom som heter MB Bechterew, vilket ju uppmärksammats nu när han är med i Let’s dance.

Det lustiga (eller sorgliga) är att det påstås att Marcus är med i programmet för att hans doktor har sagt att dans kan bota hans reumatiska sjukdom. Ska man tro på det? Att Marcus har sagt det… eller att hans doktor har sagt det?

Nej, vi vet att reumatiska sjukdomar tyvärr är kroniska, men att man kan göra mycket för att må bättre. Jag tror att Marcus doktor har sagt att dans är bra för hans sjukdom. Förutom att lederna smörjs av motionen är det roligt och då frigörs må-bra-hormoner i hjärnan som dämpar smärtan. Det var väl det som Marcus förklarade för David efter sin premiärdans, att man kunde mäta en förbättring i olika smärtparametrar.

Men eftersom Marcus är en kontroversiell person är det mycket roligare att haka upp sig på…yada, yada, yada…bota reumatism…yada, yada, yada… i skvallerpressen och på olika bloggar.

Sorgligt!

2 kommentarer

  1. Lotta

    Gåstavarna är tyvärr lätta att glömma, mina har bott hos frissan nu ett tag:( jag tror Birro missuppfattat det hela. Men det gör inget, han är så bra!
    Kram på Dig
    //Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.