Marja

Den långa resan.

Grattis TV 4, ni kommer att förlora tittare.

Läser i Aftonbladet att Carolina Gynning, 31, ska ta över Förkväll efter Elisabet Höglund, 65. TV 4 vill locka till sig "yngre" tittare. De tror att de därmed kan få mer reklamintäkter.

Jag kan inte hjälpa att jag blir både besviken och ledsen. Här är återigen ett exempel på att yrkeskompetens och livserfarenhet inte värderas längre.
I synnerhet inte om du är
kvinna och 55+

Nej, du ska vara ung och "snygg" och helst inte ha egna åsikter. Bara göra som producenterna säger. Helst också göra bort dig ibland, så folk får något att irritera sig över. Då blir det fina tittarsiffror. Tror TV 4.

Grattis TV 4, ni kommer att förlora många tittare. Ni kommer antagligen också att förlora reklamannonsörer. För det är trots allt så, att den köpstarkaste gruppen i samhället i dag är inte de unga, utan mappiesarna,  kvinnor som är just 55+ 

3 kommentarer

  1. Lurventussen

    Jag håller med dig. Inte bara därför jag ogillar gynning utan även för att du har rätt. Visst ska yngre förmågor få chansen, men vad händer med de äldre och erfarna? De som har erfarenheten…
    Om man skulle sätta det hela i pespektiv, vad skulle man då lita på? En ung doktor eller en äldre? Gissar på den äldre.
    Samtidigt vill jag även skällla på de äldre som inte lämnar plats för de yngre när det tid för det. Hur ska då de yngre å oerfarna bli äldre å erfarna?
    Ja, jag bara undrar…

    Keep on rockin´ Marja!

  2. Ka

    Jag tror att det visst har mycket med åldern att göra men inte enbart för utseendet utan just det att hon har åsikter… Och det är ju tråkigt att de inte ska kunna använda alla olika erfarenheterna till att göra ETT bra program? Varför måste alla vara lallande bimbosar? Jag tycker att det mest är lall,speciellt från Ryding. Usch!
    Nä jag var inget fan tidigare heller för jag störde mig på Ryding o inte blev det bättre nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.