Marja

Den långa resan.

Att flyga med svart väska.

 Att flyga med svart väska kan ibland bli ett problem när man står vid bandet i ankomsthallen och snabbt ska bestämma om just den väskan är den som tillhör mig. Den mellanstora svarta väskan på hjul verkar vara allas favorit.

Okej, man kan märka sin väska på något sätt, så man känner igen den. Plötsligt hade alla kommit på det och vips hade alla svarta väskor en röd rosett. Ja, rött syns ju bra. Synd bara att alla kom på det. Så nu gällde det att avgöra vilken av de röda rosetterna som är min.

Jag märkte min väska med ett orange sammetsband. Det funkade bra bland alla röda rosetter. Sen gav jag det till exet, som förstås hade märkt sin väska med röd rosett.

Nu när jag for iväg satte jag en adresslapp på väskan, som jag dekorerade med en fjäril (jag är ju scrappare).

Det fungerade bra, tills det jag befarade hände på hemresan. Adresslappen var av skitkvalitet och bandet hade n ä s t a n slitits av. Jag har en inbyggd adresslapp i väskan, så nästa gång klistrar jag fjärilen direkt på väskan. Jag tycker det är lite fånigt med klistermärken på väskor, men nu får det bli så.

Ha en bra dag!

3 kommentarer

  1. Sus

    Haha, ja, det där är då ett problem 🙂
    Men det är väl klart att man kan klistra på väskorna och med din scrapping kan du ju verkligen få till något originellt och snyggt därtill!

    Lycka till!

  2. Babs

    Det där kallar inte jag för klistermärke utan ett konstverk och som du kommer att vara alldeles ensam om!
    Jättesnyggt!
    Kram

  3. Ka

    Ja jag tycker väl med att man det kanske inte är det snyggaste o klistra hela väskan full ; ) Men visst kan du göra det stilfullt och PÅ väskan ,helt klart! Det är ju skillnad på HelloKitty och något snyggt svartaväskanmotiv!
    Tihii*
    Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.