Marja

Den långa resan.

En layout med A-Ö.

Den här layouten har jag planerat länge: Johanna A-Ö, en presentation av Johanna som ska ligga först i hennes album. Den var jätterolig att förbereda.

Jag tog baksidan av ett vintage papper, så det blev som brun kartong och sedan har jag målat slarvigt med vit oljepastellkrita. Orden är skrivna med en ‘gammeldags’ Dymo. Jag gillar när texten blir upphöjd.

Nu håller jag på och samlar ord till en layout åt Ronja och en till ett kort på mig själv. Sen kom jag på att jag har ett par nära vänner som fyller jämna år och tänkte att jag skulle göra en tavla åt dem med samma idé. Jag har nämligen sorterat mina foton och hittat fina kort på dem. Vad tror ni?

Medan jag satt och knåpade med Johannas layout lyssnade jag på Per Holknekts sommarprat. Kom att tänka på att man inte behöver vara vanartad för att råka illa ut i livet. Men Per har haft tur, han har träffat människor som trott på honom och sett hans talang och det är han mycket medveten om. Läste någonstans att han nu också börjat designa möbler.

Ha en mysig fredagskväll <3

4 kommentarer

  1. Sus

    Om någon samlade så många ord till mig så skulle jag känna mig mycket hedrad och glad…

    Jättefint gjort och får dina vänner samma fantastiska sak så tror jag att de verkligen skulle bli glada!

    Kram fina du

  2. Babs

    Å så vackert, lyckades du hitta ett ord på varje bokstav ur alfabetet?!
    Jättebra idé att göra när någon fyller år!
    Kram

  3. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2010-07-03 07:07)
    Det blev zenzuell ( zå zöt till Ronja) och x-tra (klok,fin)på de svåraste bokstäverna. Det är en process. Jag har funderat länge och bytt ut ord ibland.
    Kram

  4. Marja Granqvist

    Svar till Sus (2010-07-03 01:47)
    Man måste nog känna personen väl och fundera lite för att personen i fråga skall känna igen sig. Jag kör med släktskap (mamma, dotter, syster), civilstånd, ev yrkesroll, fritidssysselsättningar och egenskaper. Jag tror Johanna kommer att bli nöjd.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.