Marja

Den långa resan.

”Så mycket bättre”.

Har precis tittat på premiärprogrammet av “Så mycket bättre” på TV4. Så mycket sångglädje och så många känslor! Vi har skrattat och gråtit om vartannat.

Sju sångartister träffas under en vecka någonstans på Gotland och tolkar varandras sånger. I det här programmet var Lasse Berghagen värd för dagen och de andra medverkande sjöng var sin sång av honom sin egen tolkning. Bl.a. rappade Petter en helt egen version av “Stockholm i mitt hjärta”. Bäst tyckte jag om Petra Marklunds finstämda tolkning av “Teddybjörnen Fredriksson”.

Det blir sju program till och jag kommer inte att missa ett enda.

För övrigt har dagen gått i huslighetens tecken. Jag har städat, strukit ren duk på bordet, lagat lax i ugn med rostade grönsaker och bakat en blåbärs/hallonpaj. Jag måste rent av klappa mig själv på axeln.

Dagens citat: “Jag köper alltid ekologiskt (öl), för då behöver jag inte välja“

Ha en skön lördagskväll <3.

8 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  *skrattar* jag vet att jag ser lite dåligt just nu och läste att dagen gått i kuslighetens tecken, vaddå tänkte jag och hukade mig fram för att se vad som var så kusligt…då jag såg att du skrivit husligheten 🙂

  Det är bra med glasögon, om man har dom på sig!

 2. Babs

  Jag såg också programmet, så mycket känslor det blev för Lasse, ska bli kul att se hur de får till Di Levas låtar nästa vecka.
  Kram

 3. Mii

  Tvprogrammet med Lasse Berghagen, lill Babs och co,
  var väldigt bra, kanske för de här visorna är så kända, alla känner till dem.
  Kram
  Mii

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.