Marja

Den långa resan.

Att göra comeback…

ESTETIC. Norrlands Laserklinik, har en lockande annons i tidningen. Fast egentligen förstår jag inte vad de menar.

“Nu kan du enkelt göra ditt livs comeback hos oss”.

“Estetic erbjuder en unik möjlighet för dig som kund att få en bred kompetens och individuella behandlingar. Sedan 1990 har vi på Estetic erbjudit våra kunder en helhetsupplevelse i lugn miljö och med hög servicenivå.”

De lovar mig en comeback (i livet) med bred kompetens (får jag välja själv i vad?) till 20% höstrabatt. Ja, jag ska bli individuellt behandlad också.

Ska jag nappa på erbjudandet? Jag hade ju tänkt bli trädgårdsmästare i mitt nästa liv.

Ha en trevlig tisdag <3

6 kommentarer

 1. Babs

  Ja, jag tror att du får välja och du kommer att känna dig som en tjugoåring efteråt med massor av kompetens på olika områden, den knådas liksom in i kroppen vid behandlingarna.
  Kram

 2. Mii

  Bäst att ”nappa” direkt. Det är ju inte varje dag man blir lovad en comeback i livet med en bred kompetens!

  Det där kan man nog tolka lite olika?
  Det låter ju bra!
  Kram!

 3. Sus

  Haha, så roligt! Vem kan tacka nej till att få bred kompetens av något slag inknådad eller insprutad/-lyst i kroppen bara så där. Och individuell behandling också, man slipper alltså ligga och trängas på samma brits, dela på strålarna eller prata i munnen på en annan kund? Wow 😛

  Ja, jag skulle då slå till direkt!
  Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.