Marja

Den långa resan.

Tur att jag är envis.

I går kväll dog min skrivare. Jag har en sån där multiapparat som man kan skanna, kopiera och skriva ut både text och foton med. Den är inte särskilt gammal och har inte visat några tecken på att ge upp. Jaa, den gnisslar lite när den ska hämta papper ur fotofacket, men lite ljud ska den väl få ge ifrån sig.

I går när jag tryckte på on-knappen, så var den helt död. Strömlös, tolkade jag det som. Jag kollade alla sladdar, tog ut och satte in, men inget hände. Jag plockade isär så mycket som gick och petade och skakade och slet och drog i on-knappen ifall den hade hakat upp sig.
Till slut kunde jag bara konstatera att jag nog skulle bli tvungen att köpa en ny skrivare och det har jag inte riktigt lust med just nu. Men jag kan inte vara utan heller. Man kan lugnt säga att jag var något irriterad när jag gick och la mig.

I morse bestämde jag att jag inte skulle glida ur morgonrocken innan jag gjort ett seriöst försök att återuppliva skrivaren. Jag laddade ficklampan med nya batterier och lyste bak och fram och in och ut på alla sladdar och hål. Allt satt rätt. Jag gjorde om hela proceduren och till slut drog jag ur sladden till transformatorn som ligger på golvet, tryckte in den igen (ordentligt) och HALLELUJA, skrivaren lyste upp och displayen ropade Välkommen!

Dammsugaren hade tydligen petat till den sladden och trots att jag kollade den igår kväll, så märkte jag inte att den satt ett par millimeter snett.

Vilken tur att jag är envis!

Ha en trevlig måndagskväll <3

6 kommentarer

  1. Sus

    Jag som ska på begravning i dagarna blev så till mig när jag läste de första orden 🙂

    Men tack och lov, vi får ibland glada överraskningar, tur att du inte gav dig!

    😉
    Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till Sus (2010-11-02 08:20)
    Jag förstår din reaktion. Förlåt Sus, det var inte meningen.
    Jag hade en stark känsla av att det bara handlade om att skrivaren inte fick ström. Tur att jag gick efter den intuitionen.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.