Marja

Den långa resan.

Spöken från förr.

Jag har fått nya vanor. Jag vaknar tidigt och kan inte somna om, så jag stiger upp, går ut efter tidningen och äter frukost. Jag sätter också på TV:n. Sen brukar jag somna igen på soffan med TV:n på.

I går vaknade jag till plötsligt och trodde att jag såg ett spöke från gångna tider i TV:rutan. Det tog ett tag innan jag kom på att det var Stephanie i “Glamour”. Tänk att den serien fortfarande går på TV. Först tänkte jag att det måste vara gamla avsnitt i repris, men sen dök Brooke upp i rutan och oj, oj, så hon hade åldrats. Jag började fundera när jag såg på den serien… det måste ha varit för 30-40 år sedan. Jag tittade lite nu och då för det gjorde ingenting om man missade några avsnitt, eftersom intrigerna alltid var de samma.

Sen blev jag tvungen att googla och fick veta att serien började sändas i Sverige 1989. Det är ju bara 20 år sedan. Då var det på 90-talet jag såg den och det är ju inte så länge sedan. Då är det ju bara att hoppa in i handlingen igen. Undrar hur han den där snygge sonen ser ut i dag?

God Natt <3

2 kommentarer

  1. Babs

    Är det på grund av rosfebern som du vaknar tidigt tror du?
    Jag har aldrig sett Glamour så jag vet inte vilka dom är eller hur dom ser ut.
    Måste vara en bra serie eftersom den fortfarande går.
    Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2010-12-09 10:43)
    Jag tror det är penicillinet som gör mig konstigt pigg och så sover jag lite på dagen också.
    Har du aldrig sett Glamour?? Jag minns att grannarna måste komma in till stan från stugan på sommaren varje torsdag för att det var Glamour på TV. Men du har inte gått miste om något. Stereotypa karaktärer i stereotypa roller. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.