Marja

Den långa resan.

Kändisskvaller.

Jag har noterat under de senaste dagarna att jag kunnat läsa på flera olika ställen att Agneta Sjödin är ensam igen. Det funkade inte längre med den senaste killen. Till och med Vk hade en liten notis om det i förgår, vilket gjorde mig lite besviken.

Varför är detta en så stor nyhet att alla måste skriva om det? För mig spelar det ingen roll om Agneta Sjödin har ett förhållande eller inte. Visst är det tråkigt när ett förhållande inte fungerar, men Agneta är inte ensam om den erfarenheten. Jag tror att hon just nu helst skulle vilja bli lämnad i fred och inte bli föremål för svenska folkets spekulationer.

Jag har däremot ett trevligt skvaller om en kändis.
Min dotter Johanna berättade förra veckan att hon fått soppatorsk mitt i värsta snöstormen i en rondell i Åkersberga. Pinsamt förstås att få soppatorsk överhuvudtaget och ännu värre att sitta fast i en rondell. Då kom en kvinna och knackade på rutan och föreslog att Johanna skulle få hjälp att skuffa undan bilen, för “där kunde hon inte bli stående”.

Johanna fick hjälp att styra undan bilen in på en bensinmack bredvid och när hon steg ut ur bilen såg hon att det var det Carola Häggkvist som ensam hade skuffat hennes bil. Ja, “där stod hon leende med håret flygande i snöstormen som ’fångad av en stormvind’. Hur i all världen orkade hon skuffa min bil ensam?”
Vi enades om att Carola med all sannolikhet fått hjälp ’från ovan’.

Jag tycker att det var Carola i ett nötskal, för jag uppfattar henne som snäll och hjälpsam, samt lite spontant galen. I stället för att bli irriterad över att en bil fått motorstopp framför henne, skuffar hon undan den. Jag kan dock inte låta bli att fundera över om hennes bil i sin tur blev stående i vägen för någon annan.

I kväll är det Robinson-final.

Ha en skön fjärde advent <3

4 kommentarer

  1. Babs

    Hon hade säkert hjälp från ovan och vilken tur att macken låg i närheten.
    Så tråkigt när seriösa tidningar skvallrar om kändisar och deras liv.
    Jag har inte följt Robinsson, jag såg endast den första omgången för en massa år sedan.
    Kram

  2. Sus

    Positivt skvaller är okej! Att få människor att framstå i god dager.
    Men för det mesta är det bara elände, elände… jag blir ibland arg, ibland riktigt ledsen. För vad säger det om oss? Det är ju inte bara tidningarnas som ska klandras, det är ju alla som köper och läser dem och får tidningarna att inse att det är det vi vill ha.

    Kram

  3. Marja Granqvist

    Svar till Sus (2010-12-22 15:39)
    Tidningarna ger vad de tror att vi vill ha… och vi anammar det tidningarna ger oss. Det blir som ett Moment 22. Det värsta är att man inte kan blunda för alla löpsedlar och tidningsomslag när man ex står i en kassakö, så lite hjärntvättade blir vi nog hur vi än vänder oss.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.