Marja

Den långa resan.

2011-01-01

God morgon! Av någon anledning är jag lite trött idag. Det nya året firades in hos vännerna på Berghem och som vanligt var det en trevlig fest.

Middagen gick i det ‘vildas’ anda. Kantarellsoppa till förrätt, sedan älgfilé med ugnsbakade rotsaker och en efterrätt med husets halvvilda hallon. En frusen cheesecake med hallon, syltad ingefära och smulade ballerinakex.

En fantastisk smakupplevelse, som toppades med att vi fick sniffacitronmelissen som egentligen skulle ha legat som dekoration på kakan.

Även i år valde vi det miljövänliga alternativet och sände upp en ljusballong, som for iväg upp i skyn med en fart som gjorde det svårt att följa den med kameran.


 

Jag hade gåstavarna med mig och promenerade hem över Mariehemsängarna. Klockan var strax efter ett och det var ovanligt lugnt. Jag mötte bara ett äldre par, som önskade mig vänligt Gott Nytt År.

Precis innan jag skulle ge mig iväg i går, tappade jag en halv tand. Så där bara. Den fastnade i tuggummit och nu har jag ett stoort hål känns det som, men så länge jag inte har tandvärk får jag vänta till måndag och hoppas att min tandläkare inte har tagit extra ledigt.

Hoppas ni har det bra på årets första dag <3

2 kommentarer

  1. Babs

    Vilken god mat och härlig tårta.
    Jag trodde att jag skulle få se massor av lyktor sväva i luften men det snöade så häftigt så det blev som en dimma, det gick knappt att se raketerna.
    God fortsättning!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.