Marja

Den långa resan.

Tittar in och säger hej.

Tänkte bara titta in och säga hej. Har varit upptagen hela dagen.

På eftermiddagen var jag på sjukhuset och gjorde en ultraljudsundersökning av vensystemet i rosfeberbenet. Jag har sen tidigare ett läckage på insidan av ankeln, venös insufficiens med andra ord. Jag har inga större besvär av det, men jag vill ju inte att det ska bli värre, så därför har jag tjatat till mig en ny undersökning.

I kväll var det akvarellmålning och den här gången fick vi måla av en bild på en afrikansk kvinna. Det var svårt att få till en fin hudfärg, för att inte tala om den konstfullt knutna sjalen runt huvudet. Men det var roligt som vanligt och alla blev färdiga till slut. 

God Natt mina vänner <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.