Marja

Den långa resan.

Midsommarpromenaden i bilder.

I Norrbotten har varken trädgården eller naturen kommit i gång med sin blomning än och det är just det karga och sparsmakade som jag gillar så mycket. Häggen hade blommat ut och nu var det syrenernas tur. Jag kommer nog att åka upp en gång till senare i sommar och då vet jag att trädgården kommer att prunka av blommor.

Två fina midsommarbuketter plockade jag i alla fall på min promenad längs strandkanten. Jag går alltid längs samma stig och ser samma bekanta saker.

Stenarna, som räfflats av vattnet.

Rötterna som korsar stigen.

Jag klappar björkarna längs stigen.

Den elegant lutande björken står kvar.

Fågelholkarna hänger kvar.

Gräsklipparen står kvar som en installation vid trädet.

Nytt för i år: en ung rönn, som söker skydd hos den stora granen.

Ha en skön onsdagskväll <3

2 kommentarer

 1. Babs

  Oj så mycket senare allt är där uppe, då hinner väl knappast höstblommor som astrar och dylikt blomma men det är väl därför landet är indelat i olika växtzoner.
  Så fint björkarna lyser med sin vita stammar.
  Kram

 2. Marja Granqvist

  Svar till Babs (2011-06-30 11:07)
  Ja, allt är mycket senare. Nu är det här ju vid havet och jag tror att det blommar mer inne i stan. Höstblommorna kommer nog också… men strax efter sommarblommorna. På hösten är det ju träden som ’blommar’ vackrast där uppe.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.