Marja

Den långa resan.

Internetstrul igen.

Aj, aj, jag slår ständigt tårna i den höga tröskeln till badrummet, i synnerhet på väg ut, så Ronja föreslog att jag skulle sätta upp en varningslapp på dörrkarmen bredvid lysknappen. Den tjejen är smart. Mina stackars stortår har inte fått en enda smäll sen dess.

I går blev jag av med mitt internet igen. Ronja skulle låna datorn och jag sa fel pinkod åt henne. Kastade om ett par siffror. Jag kan den när jag själv knappar in den, men tydligen inte när jag ska rabbla upp den. Efter tre försök bad datorn om PUK-koden och den har jag ju på ett papper i Umeå. Så himla försmädligt.
Efter ett sms till 118 118  och ett telefonsamtal till kundtjänst på tre.se i morse, så fixade det ju sig ganska smärtfritt, så nu är jag inne igen.

I går var jag med Ronja till frisören. Hon fick en ny tuff frisyr. Sen promenerade vi längs hela Götgatan, hängde här hos mig en stund och mötte sedan upp Johanna och hennes kompis för middag på en mysig grekisk restaurang i närheten. Jag åt färsfylld aubergine med sallad och tsatsiki. Mums! Dit kommer vi nog att gå flera gånger. Det finns en väldigt mysig indisk restaurang också här i närheten, som tyvärr är stängd nu i juli.

Långa rader med cyklar står fastkedjade vid järnstaken och lyktstolpar över natten. Säkrast så.

I dag är det strålande solsken.

Ha en fin torsdag<3

4 kommentarer

  1. miie

    Så bra att det fungerar igen med internet.
    Det är konstigt med minnet,ibland så sitter det i händerna.
    Ha det så bra i solskenet!
    Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till miie (2011-07-14 15:56)
    Ja det är så sant. Hade jag slagit in koden själv så hade det blivit rätt, men nu var jag lat och låg kvar i soffan. Dessutom var jag bergsäker på att det var rätt kod, så jag lät henne slå samma kod igen och igen.:) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.