Marja

Den långa resan.

Snart hemma.

Nu är min vistelse här i Stockholm snart slut. Ronja har åkt till sin pappa och i morgon far jag hem till Umeå.

I dag har jag städat och stylat om lite i köket som tack för att jag har fått vara här. I morgon ska jag packa ihop mina saker och tacka de afrikanska maskerna för deras beskydd. De kanske ser lite skräckinjagande ut när man möter dem i hallen, men jag känner mig trygg med dem. Här är några av dem:

På eftermiddagen kom Johanna efter mig och vi for till Gudrun Sjödens nya lagerbutik Lager på Lager på Upplagsvägen 1 i Årstaberg. Jag har aldrig varit där förut. Vi spenderade över 2 timmar där och provade en hel del. Det blev en svart tunika med en broderad liten ‘brosch’ och en vit regnanorak i siden till mig och ett par haremsbyxor i siden och en sidensjal till Johanna. Det var 20% på alla reapriser. En mysig butik, som jag verkligen kan rekommendera.

Ha en trevlig tisdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Birgitta J:n

    Minns en afrikansk mask på ett värdshus i Gävle som höll på att skrämma ja..du..vet när jag skulle gå upp och kissa på natten.Det var sent 70-tal och en annan som kommer från överst i Norrbotten var ju inte van att det blev mörkt under sommaren. Den hiskeliga masken med ”en bit kropp” fanns uppsatt på en hallvägg i helt okänd miljö.BRRR….

  2. Marja Granqvist

    Svar till Birgitta J:n (2011-07-20 08:29)
    Ja, man kan ju bli livrädd för mindre… De här maskerna sitter högt upp, så de tittar ner på dig… men när du en gång hälsat på dem, så behöver du inte lyfta blicken så högt mer.:) Jag ser det som att de vakar över mig och inte släpper in vem som helst.:) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.