Marja

Den långa resan.

Äntligen!

Äntligen kom den. Ett tunt lager snö täckte gården när jag tittade ut i morse.




Med lätta steg och glädje i sinnet begav jag mig ut i den nya världen. Tänk att det kunde vara så ljust och totalt vindstilla. Det var som om allt och alla höll andan av förtjusning. 



Gårdagen blev trevlig och blev ett passande tema till min fototriss. Innan gästerna kom, stylade jag alltså upp en tallrik soppa för fotografering.  Ingredienserna i min rödbetssoppa var denna gång rödbetor, polkabetor, gulbetor, morötter, purjolök och vitkål.



Till efterrätt hade jag bakat en mjuk pepparkaka, som inte blev som den brukar, eftersom jag modifierade ingredienserna lite. Den smakade gott, men blev kompakt, så vi skar tunna skivor och piffade upp dem med lingonsylt och vispad grädde till små julbakelser. Glömde fotografera, som vanligt.
 
Jag visade tjejerna mina scrapalster, det jag har altrat och trädgårdsalbumet och fick frågan vad jag gör med allt jag producerar. Det är ju väldigt lite jag har kvar själv, eftersom jag ger bort det mesta. Då uppkom frågan hur mycket scrap (‘skräp’) de som får ta emot (i det här fallet Johanna och Ronja) har utrymme för. Det är kanske något jag ska tänka på… att tygla min lust, så att jag inte belamrar mitt eller andras hem med ’skräp’. 

Hur som helst… kom ihåg att “En irriterad näsa är en ledsen näsa…”, men glöm inte att torka er under näsan när ni försöker muntra upp den med Nozoil, för annars ser det ut som om snoret rinner ner på överläppen. Och det vill vi inte.

Ha en lugn måndagskväll <3 
 
 

 

4 kommentarer

  1. MaskrosMorsan ...

    *haha* gillade notisen om Nozoil – här går det mycket sånt – så pass så jag beställt från Kina påfyllningsbara spray flaskor (plast) och fyller dom med rapsolja istället – då det visade sig att vi ej tålde sesamoljan som är i originalet!

    Sen gillar ju att ”skräpa” själv – håller på med ett projekt nu =) skall bli spännande sen då det är klart till min egna lilla K Ä R L E K hylla…

    Beställt ett tittskåp (boxram) som jag skall testa sätta in lite saker i men vill ej över göra det – får ej bli för plottrigt då jag ej har den stilen hemma – om du förstår? Blir det bra skall jag beställa en till nästa månad och göra =) Fotar nog sen…

    Kanske skulle fota mina gamla skräp album och lägga ut *hm* tål att tänkas på…

    Hoppas du/ni får en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.