Marja

Den långa resan.

Nu är jag nöjd!

Skam den som ger sig! Jag började om hela projektet med aluminiumtejpen på layouten och nu blev det som jag ville. Jag gjorde en stor fotomatta på vanligt scrappapper och då blev det inte så tjockt. Sen duttade jag bara lite med svart stämpel, så att aluminiumfärgen skulle vara kvar och passa in med det svart-vita fotot.
Bakgrunden är ett papper med text från… jag tror det är Huckelberry Finn. Man ska sandpappra fram texten och sedan förstärka den med en annan färg. Jag använde min fotfil och har sen kladdat med svart stämpel. Några ytterligare dekorationer tycker jag inte behövs, eftersom aluminiumtejpen ska vara i fokus.
Jag blev nöjd och nu ska den här ’tavlan’ få stå framme på staffliet en tid.
 
 
Sen har jag städat bort julen. Julgranen kröp ner i sin låda med en lättnadens suck och lämnade en tom vrå efter sig. Det tog ett tag att plocka ihop allt, så jag fick gott om tid att tänka tillbaka på de mysiga juldagarna. Dagar som jag sparat i hjärtat. Under tiden lyssnade jag på julklappsskivan med Susan Boyle.
 
 
 
Det känns lite mörkt nu när adventsstakarna och julgransbelysningen är borta, men man kan ju tända ljus och så har jag hängt ut lyktan på balkongen.

Ha en mysig söndagskväll <3

 

2 kommentarer

  1. Babs

    Jag har precis just nu plockat undan julprylarna men granen är så fin så den får stå ett tag till.
    Så fint du har gjort med Ronjas foto.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.