Marja

Den långa resan.

En långsam dag.

I dag kände jag mig så där härligt utsövd och avslappnad, så jag bestämde mig för en långsam dag. Eftersom det fortfarande är mycket kallt, hoppade på bussen till ICA-Maxi på Strömpilen. Jag var sugen på finsk mat, men det visade sig att de bara har Saarioinens leverlåda till jul. Jag köpte knackkorv och dansk ytterfläskfilé i stället, samt lite annat smått och gott. Jag köpte till och med ett garnnystan, för nu börjar mina restgarner ta slut och halsduken måste ju växa hela tiden.
 
Det var nära att jag inte fick åka med bussen hem. Det var många som skulle kliva på, jag var sist och fick plötsligt sån lust att fotografera den fina pylonbron, som glänste som silver i solskenet, så jag slet upp kameran och tog ett par snabba kort. stängde busschauffören dörren mitt framför näsan på mig! Vad är det med mig och busschaufförer? Är jag osynlig eller verkar jag irriterande nonchalant? Jag stod ju mitt för dörröppningen.
Okej, jag blev insläppt och sen rivstartade hon. Vi var kanske lite försenade.
’Tredje gången gillt’, säger man ju, så i morgon kommer jag kanske att missa bussen på riktigt när jag ska in till stan och leta efter en födelsedagspresent. 

Det blev en bild på bron i alla fall.



Ha en mysig fredagskväll <3 
 
 
 
 
 
  

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.