Marja

Den långa resan.

Måndag igen.

Måndag igen. Helgen gick fort som vanligt.

Lördagen regnade bort, men det gjorde ingenting, för jag hade det jättetrevligt inomhus med Häxorna. Jag har faktiskt inte varit med de två senaste gångerna, så det var trevligt att träffa alla igen. När jag satt på medlemsmötet vi hade, kände jag tydligt hur avslappnad och lugn jag var. Inga spända axlar under öronen, inga ben eller armar i kors, utan jag satt rakt upp och ner i en bekväm stol och njöt av stunden.
 
Jag gjorde de två kort jag hade planerat, vi tittade på ett par fotoredigeringsprogram och tipsade varandra hur man kan snygga till sina foton, vi hade loppis och jag köpte papper som vanligt. Jag är svag för fina scrapbookingpapper. Jag försökte också lära mig lite om ’art journaling’, som ett par häxor höll på med. Det kallas också för ’mixed media’ och går ut på att ‘kladda’ med olika sorters färger och stämplar. Att blanda olika tekniker, helt enkelt. Jag tittade på ett par undervisningsvideos på Youtube i går kväll och jag fattar principen och tänker nog testa i sommar när jag har tid. Jag har lovat göra en pärm/ett häfte till Johanna med mina och min mammas speciella recept på maträtter och bakverk och tänkte att det kanske skulle kunna bli i den stilen. 

I går läste jag färdigt manuset och har skickat det till exet i dag. Jag hoppas att vi fortfarande är vänner efter allt mitt petande i texten. Eftersom jag ju är f.d. svensklärare, är jag noga. Fast det visste han ju och det var väl därför han bad mig läsa. Nu får vi hoppas att texten ser bra ut när den kommer i tryck. Innehållet har jag inte haft några synpunkter på, utom att jag läst allt med intresse.

I kväll är det akvarellmålning trots att det är måndag. Vår lärare ska resa bort, så vi har ändrat i schemat. Nästa gång vi träffas är sista gången för terminen och då ska vi hänga våra alster för den sedvanliga utställningen i Mariakyrkan.

Solen skiner och snöhögarna krymper ihop. Mitt på gräsmattan utanför mitt hus ligger en bälta. Eller vad är det månne?

Ha en trevlig måndagskväll <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.