Marja

Den långa resan.

Till återvinningen än en gång.

Det blev en hektisk dag i dag. Min kompis hade lovat fara ännu ett varv med mig till återvinningen, så jag dök längst in i det stora förrådet och drog fram de mest förunderliga saker. Det var träskivor, delar från Johannas gamla juniorsäng, stora och små glasskivor, ramar m.m. Fråga mig inte varför jag hade allt detta i mina gömmor, men jag har en liten Byggare Bob i mig. Kontainerfynden på balkongen fick också fara iväg, likaså en dammsugare.

Efter återvinningen for vi hem till mig och åt middag och umgicks en stund. På söndag ska vi köra lite saker jag behöver i sommar plus två stora krukväxter till min kompis. Jag ska ju magasinera mitt bohag, så det gäller att planera rätt, så jag inte saknar något viktigt. I-landsproblem… ja, jag vet.

Här kommer förklaringen till gårdagens bild på ’bältan’. Så här ser det ut lite varstans på vårt område. Snöskopan har hyvlat av en stor del av gräsmattan och kört upp på gräsmattan på andra sidan gången. Hände detta månne efter det senaste snöfallet, då marken redan hade tinat?

Det blir mycket gräsmatta att återställa. 

Ha en fin tisdagskväll <3

 

8 kommentarer

  1. Terttu

    Hej Marja!

    Att vi samlar så mycket.. och plötsligt blir det en dag, när allt ska städas. Jag förstår hur du har det nu. Min städning har pågått hela vinter… återvinning, mina framtida loppisar, loppisvaror till returcentrum, mina framtida handarbeten, kläder till missionen, framtida skrivunderlag för mina böcker mm mm God Natt!

  2. Maria Skiddi

    utanför mitt jobb finns både seriösa ”slukhål” och sårskorpor som jag vet är bort ainom nån månad. Slukhålet kanske slukar sig själv?

  3. Marja Granqvist

    Svar till Maria Skiddi (2012-05-08 22:40)
    Menar du att ’slukhålen’ krymper ihop och läker precis som ett sår? Jag undrar det… gräset är ju avskalat med rötter och allt.

  4. Marja Granqvist

    Svar till Terttu (2012-05-08 22:25)
    Jag sa till min kompis att jag ska aldrig mer samla på mig prylar eller bra-att-ha-saker. Jag kommer ju inte att ha utrymme för det heller.:) Det blir ytterligare några vändor till Myrorna och sedan ska jag ringa efter någon loppis som får komma och hämta möbler m.m. I Holmsund har Öppen Gemenskap och Kyrkan nyöppnat en second-hand-butik. De blir nog glada för ett bidrag.
    God Natt!

  5. Maria Skiddi

    Det slukhål vi har är verkligen ett SLUKHÅL, dvs ett hål rakt ner- det kommer INTE att sluka sig själv=/ och vi har ringt om det, liksom om grovsopor som nyss hämtats efter X antal veckor. Men slukhålet verkar bestå. Hoppas ingen ramlar ner där..

  6. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2012-05-09 15:16)
    Ja, jord och gräsfrön. Det ser ut så där på flera ställen i området och det är snöröjningsfirman som får återställa allt. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.